Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

Comenzi cu livrare

Susţinem oamenii care împărtăşesc in jur zâmbete, iubire şi flori, acesta fiind motivul pentru care  vă oferim servicii de livrare flori în Focşani.

 

Programul nostru de livrare este de luni până vineri, de la 10:00- 18:00, livrare se face la data şi ora menţionată de dvs, la adresa dorită.

Plasarea comenzii: alegeţi produsul dorit: buchetul sau aranjamentul floral, aranjamentul din flori conservate sau tabloul din plante stabilizate ş.a.,  adăugaţi produsul în coş, selectaţi data şi intervalul orar, alegeţi dacă doriţi ca produsul să fie livrat de către noi la adresa menţionată sau dacă doriţi să îl ridicaţi din atelierul nostru, apoi urmaţi paşii pentru finalizarea comenzii.

Florile şi gândurile merg de minune împreună, aşa că felicitarea este din partea noastră.  Mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi îl puteţi completa în secţiunea: “text felicitare”.

“O floare şi un cadou”, poţi alege ca un cadou să însoţească buchetul sau aranjamentul floral din secţiunea noastră  “Cadouri Al.Fel”.

După finalizarea comenzii, veţi fi apelat de către noi pentru а confirma comanda şi vă vom trimite o poză cu produsul final, înainte de а ajunge la destinaţie.

 

Magazinul online Altfel de Atelier garantează calitatea şi prospeţimea florilor, livrări prompte şi seriozitate faţă de comanda dvs.

0
    0
    Cos cumparaturi
    ×