Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

De ce #altfel?

Ne-am tot gândit la primul nostru articol de pe blog şi am hotărât să fie unul în care tu să ne cunoşti mai bine pe noi cei #altfel.

Lumea noastră, а floriştilor este o lume а dorinţelor, ideilor, aşteptărilor şi visurile fiecăruia dintre voi care visează la acel buchet sau aranjament floral care să fie altfel.

Suntem nebuni după flori şi iubim să facem lucrurile altfel. А fi diferit nu înseamnă а fi defect, fiecare dintre noi vede lucrurile din perspectiva lui şi asta nu poate fi decât minunat.

Am zis Alt.Fel de Atelier pentru că suntem un atelier de creaţie florală şi nu numai, iar produsele noastre sunt unice. Sunt aranjamente florale cu poveste, povestea voastră şi asta le transformă în ceva unic.

Să povestim puţin şi despre partea de flori: aranjamente şi buchete florale. Imaginile pe care le regăsiţi pe site-ul Alt.Fel de Atelier reprezintă produse de prezentare, stocul de flori se actualizează în fiecare săptămână şi pentru а ne păstra unicitatea florile sunt si ele diferite în fiecare săptămână. E un concept relativ nou, dar dacă produsele de prezentare au fost pe placul tău, atunci cu singuranţă ceea ce vom crea pentru tine va fi pe gustul tău; şi pentru а fi şi mai siguri vei primi o poză cu aranjamentul sau buchetul comandat de către tine înainte de а fi livrat.

Atelierul nostru este pentru tine, aici poţi veni şi te poţi bucura de flori, e un colţ de natură în oraşul tău.

Partea de cadouri vine să completeze partea de creaţie florală: un cadou şi o floare.

Florile pentru evenimente este un subiect pe tema căruia avem nevoie de un articol dedicat. Putem spune că evenimentele noastre sunt complet diferite pentru că aici intervi tu: povestea ta, а voastră. Cockteilul pentru evenimente are ca ingrediente de bază: povestea voastră şi imaginaţia noastră.

Am creat şi deschis Alt.Fel de Atelier pentru ca am simţit că este nevoie de ceva altfel. Omul din spatele acestui business sunt chiar eu, ceea care scrie acum aceste rânduri: Alexandra şi te invit să urmăreşti articolele noastre de blog pentru că vom scrie despre flori şi design floral, concepte noi şi evenimente, îngrijire а plantelor şi florilor tăiate şi multe altele care te-ar putea interesa. Virtual sau fizic te invit să faci cunoştintă cu Alt.fel de Atelier.

Cu prietenie,
Alexandra
Alt.fel de Atelier

0
    0
    Cos cumparaturi
    ×