Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

Botez Ivana

  florarie focsani
  Botez Ivana
  Botezul Ivanei... a fost magic
  Parintii micutei Ivana au ales ca petrecerea sa se desfasoare afara, pe terasa unei superbe locatii. Si-au dorit: eleganta, flori in nuante de alb si roz pastel.
  Aranjamentele florale au fost facute in interiorul sfesnicelor, pe cele 8 brate ale acestora. Am ales ca floare principala gypshofila, flori secundareꓽ trandafiri, eustoma, mini trandafiri si insertie de verdeata: ruscus.
  Copiii au avut un loc special pentru ei, pentru masa acestora am optat pentru aranjamente in vaze, iar fiecare latura a cortului a avut atasat un buchet de flori.
  Panoul de intampinare a fost decorat cu un aranjament floral, la baza panoului am folosit cilindrii cu flori si lumnari plutitoare.
  Decorul pentru increstinarea micutei Ivana a constat in: aranjament floral de jur imprejurul cristelintei, flori atasate scaunelor de pe culoarul de la intrare in biserica si lumnarea de botez, totul in nuante de alb si roz pastel.
  De elementele de decor pentru mese de la grafica la print: place carduri, meniuri s.a. s-a ocupat prietena noastra si persoana cu care colaboram pe aceasta parte: Andreea. De asemenea photo cornerul decorat cu baloane, montarea si amanajarea cortului copiilor, grafica&print panou intampinare invitati, toate sunt meritul Andreei (great job girl and many thanks).
  Draga Ivana, iti dorim sa stralucesti!

Îți place cum lucrăm? Dacă vrei să afli mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi:

  0
   0
   Cos cumparaturi
   ×