Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

Evenimente

  florarie focsani
  Catalina & Cristian
  Despre Catalina si Cristian putem spune ca formeaza un cuplu tare fain, sunt frumosi „in and out” si mereu cu zambetul pe buze.
  Impreuna cu Catalina am ales sa ne jucam cu nuantele de alb si verde. Am mixat aranjamentele pentru mesele invitatilor cu aranjamente white& green si aranjamente formate din sfenic 8 brate auriu cu flori in vaze la baza, pentru decorul mesei de prezidiu am ales flori in vaze, elente aurii si ghirlanda de verdeata.
  Buchetul Catalinei a fost compus din flori albe: bujor, matthiola, ammi s.a. si insertie de verdeata, elegant, parfumat si cu o tenta jucausa, iar buchetul nasei a fost compus din flori corai cu insertie de ciclam si verdeata.
  Le dorim ca impreuna sa creeze amintiri de neuitat!
  florarie focsani
  Cristina & Ionut
  Despre Cristina si Ionut v-am mai povestit: sunt oamenii aceia faini, veseli, frumosi si plini de energie.
  Impreuna cu Cristina am ales sa ne jucam cu nuantele de alb si verde. Am mixat aranjamentele pentru mesele invitatilor cu aranjamente white& green si aranjamente formate din sfenic 8 brate auriu cu flori in vaze la baza, pentru decorul mesei de prezidiu am ales flori in vaze, elente aurii si ghirlanda de verdeata.
  Buchetul Cristinei a fost compus din flori albe si insertie de verdeata, cu miros delicat de bujor, cu o nota de eleganta si o tenta jucausa, iar buchetul nasei a fost compus din flori roz cu insertie de alb si verdeata.
  Le dorim ca impreuna sa creeze amintiri de neuitat!
  florarie focsani
  Madalina & Bogdan
  O poveste de mai, în alb si verde.
  Ne-am oocupat de decorul sălii, unde am ales ca suport pentru aranjamentele florale de masă: spirala aurie, decorarea prezidiului, accesorii florale sală.
  Buchetul Madalinei a fost compus din flori albe de primavara: bujori, ranunculus si lalele, insertie de verdeata, cu o nota de eleganta si o tenta jucausa, iar buchetul nasei a fost compus din flori roz pal: bujori, mini trandafiri, ranunculus cu insertie de alb si verdeata.
  Le dorim o viaţă de cuplu minunată, cu clipe de poveste până la adânci bătrâneţi!
  florarie focsani
  Alina & Catalin
  Pe Alina si Catalin ii caracterizeaza bucuria, sunt plini de culoare, insipira iubire si energie.
  Am ales impreuna cu Alina tonuri de bleu, roz, ciclam, peach, lila insertie de verrdeata, cu un touch de auriu.
  Aranjamentele pentru mese au fost impartite: mese cu sfesnice aurii cu 8 brate si flori in vaze la baza si mese cu aranjamente florale pe suport inalt auriu.
  Ne-am ocupat de partea de decor recepţie invitaţi, accesorii florale, aranjament prezidiu, aranjamente de masă, photo corner şi partea oficială: buchetul miresei cu flori albe,verzi si insertie de bleu, al naşei alcatuit din cale roz şi lumânările de cununie din ceara naturala de albine crem în ton cu buchetele.
  Iubim să ne ocupăm de partea florală а unui eveniment, cu atât mai mult atunci când mirii au încredere în noi.
  Le dorim o viaţă de cuplu minunată, cu clipe de poveste până la adânci bătrâneţi!
  florarie focsani
  Oana & Alexandre
  A fairytale winery wedding
  Nunta cu sticle de vin şi vită de vie, în tonuri de crem, burgundy şi portocaliu. Am fost bucuroşi să ne ocupăm de partea florală а nunţii dintre cei doi miri tare simpatici: Oana şi Alexandre, ei au ales ca evenimentul lor să fie un basm dionisiac.
  Cu implicare şi viziune am reuşit să dăm o formă dionisiacă: butoaiele de vin de la photo corner, sticlele de vin, insertia de vita de vie, toate acestea întregite de locatia dintre vii.
  Buchetul Oanei in culorile magice ale toamnei: burgundy, portocaliu, cu insertie de crem, buchetul nasei: deep orange.
  Le dorim o viaţă de cuplu de poveste şi cât mai mulţi ani să îi găsească zâmbitori şi cu sufletele pline de iubire!
  florarie focsani
  Monica & Paul
  Culori de septembrie
  Septembri în tonuri de mov, burgundy şi piersiciu. Am fost bucuroşi să ne ocupăm de partea florală а nunţii dintre cei doi miri tare simpatici: Monica si Paul, ei au ales ca evenimentul lor să fie cu adevărat colorat, au optat pentru aranjamente cu sfesnice aurii cu 8 brate si vaze cu flori la baza.
  Pentru decorul mesei de prezidiu am ales flori in vaze, elemente aurii, lumanari portocalii si ghirlanda de verdeata.
  Monica iubeşte culorile toamnei, iar buchetul ei а fost alcatuit din flori burgundy, portocalii si roz pudra, buchetul nasei in tonuri de mov, lila.
  Le dorim o viaţă de cuplu minunată, cu clipe de poveste până la adânci bătrâneţi!
  florarie focsani
  Nicolaeta & Marian
  Impreuna cu Nicoleta am ales sa ne jucam cu nuantele de alb, verde si natural. Am mixat aranjamentele pentru mesele invitatilor cu aranjamente white& green cu insertie de natural –stuf- si aranjamente formate din sfenic 8 brate auriu cu flori in vaze la baza, pentru decorul mesei de prezidiu am ales flori in vaze, elemente aurii si ghirlanda de verdeata.
  Buchetul Nicoletei a fost compus din flori albe: curcuma, protea, wax, s.a si insertie de ruscus albit si stypha, cu o nota de eleganta si un touch #altfel, iar buchetul nasei a fost compus din flori portocalii cu insertie de ciclam si mov.
  Le dorim ca impreuna sa creeze amintiri de neuitat!
  florarie focsani
  Raluca & Dan
  Raluca si Dan oameni frumosi, care iubesc natura si animalele, viata si frumosul.
  Povestea lor a fost in nuante de alb si verde. Ce puteam sa alegem pentru asa oameni frumosi?! Verdele si albul, un must have, am ales aranjamente white&green pentru mesele invitatilor, masa de prezidiu am ales sa o decoram cu o ghirlada de verdeata, vaze cu flori albe si elemente aurii, pentru primirea invitalior am ales un sevalet auriu, decorat cu voal alb, ruscus, la baza am folosit cilindrii cu lumanari plutitoare.
  Pentru decorul exterior am ales amenajarea unui photo corner format din: hexagon auriu decorat cu aranjamente florale, suporti aurii, vaze cu flori si plasa de lumini pentru un efect wow al pozelor pe timpul noptii.
  Buchetul Ralucai a fost wild, elegant, jucaus, diferit si perfect pentru ea alcatuit din flori alb/crem si insertie de verdeata, buchetul nasei a fost compus din insertie de verdeata si flori roz pastel.
  Le dorim o viata de cuplu de poveste, ani veseli si minuati impreuna!
  florarie focsani
  Botez Ivana
  Botezul Ivanei... a fost magic
  Parintii micutei Ivana au ales ca petrecerea sa se desfasoare afara, pe terasa unei superbe locatii. Si-au dorit: eleganta, flori in nuante de alb si roz pastel.
  Aranjamentele florale au fost facute in interiorul sfesnicelor, pe cele 8 brate ale acestora. Am ales ca floare principala gypshofila, flori secundareꓽ trandafiri, eustoma, mini trandafiri si insertie de verdeata: ruscus.
  Copiii au avut un loc special pentru ei, pentru masa acestora am optat pentru aranjamente in vaze, iar fiecare latura a cortului a avut atasat un buchet de flori.
  Panoul de intampinare a fost decorat cu un aranjament floral, la baza panoului am folosit cilindrii cu flori si lumnari plutitoare.
  Decorul pentru increstinarea micutei Ivana a constat in: aranjament floral de jur imprejurul cristelintei, flori atasate scaunelor de pe culoarul de la intrare in biserica si lumnarea de botez, totul in nuante de alb si roz pastel.
  De elementele de decor pentru mese de la grafica la print: place carduri, meniuri s.a. s-a ocupat prietena noastra si persoana cu care colaboram pe aceasta parte: Andreea. De asemenea photo cornerul decorat cu baloane, montarea si amanajarea cortului copiilor, grafica&print panou intampinare invitati, toate sunt meritul Andreei (great job girl and many thanks).
  Draga Ivana, iti dorim sa stralucesti!
  florarie focsani
  Botez Daiana
  Cloudy baptism party
  Sa fie diferit, sa fie colorat, cu efect de wow... zis si facut.
  Nori portocalii, flori in nuante de mov inchis, plasa de lumini pentru putina stralucire, lumanari pentru o atmosfera cozy.
  Gypshofila portocalie a fost floarea aleasa pentru efectul de wow, din care au fost creati norii. Ei nu au fost perfecti, pentru a reflecta realitatea, fiecare in parte difera in forma si marime, asezati la diferite inaltimi. Au fost cel mai apreciat element de decor and the job was doneꓽ the wow effect. ꓽ)
  Pentru decorul meselor am folosit vaze de diferite dimensiuni pentru a crea un joc, am folosit ca floare principala eustoma in nuante de mov, urmata de florile secundare trandafiri si flori exotice in nuante de portocaliu. De elementele ce au intregit decorul meselorꓽ place cards, meniuri, etichete marturii, s.a., s-a ocupat prietena si colaboratoarea noastraꓽ Andreea (great job as allways).
  Sooo... thatﹸs our cloudy baptism with wow effect, Daianaﹸs baptism party!
  florarie focsani
  Botez Aris
  Lemon garden party in the air!!!
  Despre botezul micutului Aris as putea scrie pagini intregi, si cu toate astea ma rezum la cateva randuri, in care imi aleg cu greu cuvintele.
  Aris pentru noi este zambetul pur pe care l-am asteptat cu nerabdare, de care ne bucuram in fiecare zi, alaturi de care invatam si reinvatam sa traim frumos si armonios si cu ajutorul caruia retraim bucuria copilariei.
  Am ales nunatele de alb si galben, cu gold touch (nu pot spune alaturi de parinti pentru ca parintii suntem noi, echipa Alt.Fel de Atelier) pentru ca albul este puritate, galbenul este lumina si touch-ul de auriu pentru sclipirea de care ai nevoie cateodata in viata.
  Lamaia simboliza un anumit statut in Roma antica, era considerata un produs valoros datorita calitatilor sale curative, a utilizarii sale simbolice si a mirosului sau placut.
  Back to our times, lamaia reprezinta detoxul de care ai nevoie din cand in cand ꓽ)
  Acestea fiind spuse, va lasam cateva poze pentru a va face o idee despre cum a fost acest lemon garden party. ꓽ)
  florarie focsani
  Georgina & Catalin
  Georgiana si Catalin... wow!
  Oameni frumosi, care iubesc natura, verdele, viata.
  Ce puteam sa alegem pentru asa oameni frumosi?! Verdele a fost un must have, am ales aranjamente only green pentru mesele invitatilor, masa de prezidiu am ales sa o decoram cu o ghirlada de verdeata, cilindrii cu lumanari plutitoare si elemente aurii, candelabrele restaurantului au fost si ele decorate cu ruscus italian.
  Buchetul Georgianei a fost wild, elegant, jucaus, diferit si perfect pentru ea alcatuit din flori alb/crem si insertie de verdeata, buchetul nasei a fost compus din insertie de verdeata si flori lila.
  Le dorim o viata de cuplu de poveste, ani veseli si minuati impreuna!
  florarie focsani
  Andreea & Madalin
  Despre Andreea si Madalin putem spune ca formeaza un cuplu tare fain, se completeaza, se iubesc si se sustin in tot ceea ce fac.
  Impreuna cu Andreea am ales sa ne jucam cu nuantele de alb si verde. Am mixat aranjamentele pentru mesele invitatilor cu aranjamente all green si aranjament format din sfenic 8 brate auriu cu flori in vaze la baza, pentru decorul mesei de prezidiu am ales flori in vaze, elente aurii si ghirlanda de verdeata.
  Buchetul Andreei a fost compus din flori albe si insertie de verdeata, deloc compact, cu o nota de eleganta si o tenta jucausa, iar buchetul nasei a fost compus din flori mov cu insertie de grena si verdeata.
  Le dorim ca impreuna sa creeze amintiri de neuitat!
  florarie focsani
  Cristina & Ionut
  Pentru Cristina si Ionut am spus: "da" încă de la cununia civilă şi aşa buchetele noastre аu fost martorele începutului lor de poveste. Am ales împreună cu Adina nuanţe pastel: alb, roz pudră şi puţin argintiu pentru buchetul ei de cununie civilă.
  Povestea а continuat într-o locaţie din Bucureşti, în nuanţe de alb, verde şi auriu.
  Cât mai mulţi ani să îi găsească fericiţi şi cu sufletele pline de iubire!
  florarie focsani
  Adina & Octavian
  Pentru Adina şi Octavian am spus: "da" încă de la cununia civilă şi aşa buchetele noastre аu fost martorele începutului lor de poveste. Am ales împreună cu Adina nuanţe pastel: alb, roz pudră şi puţin argintiu pentru buchetul ei de cununie civilă.
  Povestea а continuat într-o locaţie din Bucureşti, în nuanţe de alb, verde şi auriu.
  Cât mai mulţi ani să îi găsească fericiţi şi cu sufletele pline de iubire!
  florarie focsani
  Andreea & Cristi
  Andreea şi Cristi au ales să îşi unească destintele într-o călduroasă şi “îmbujorată” zi de mai. Andreea iubeşte mirosul dulce-amar al bujorilor, buchetul de cununie civilă а fost în nuanţe de burgundy şi roz pastel, iar pentru buchetul de mireasă am ales nuanţe calde de piersică, crem, alb, roz pastel şi verdele- argintiu al eucaliptului.
  Suporţii metalici au transmis un aer uşor industrial, modern, care nouă ne place tare mult. Iar mirosul suav al bujorilor а surprins romantismul locului şi al unei nunţi minunate de mai.
  Le dorim o viaţă de cuplu de poveste şi cât mai mulţi ani să îi găsească zâmbitori şi cu sufletele pline de iubire!
  florarie focsani
  Catalina & Alexandru
  Septembrie cu vin şi vită de vie, în tonuri de mov, burgundy şi piersiciu. Am fost bucuroşi să ne ocupăm de partea florală а nunţii dintre cei doi miri tare simpatici: Cătălina şi Alexandru, ei au ales ca evenimentul lor să fie cu adevărat despre ei.
  Cătălina iubeşte calele, iar buchetul ei а fost din cale mov, conturat cu frezii albe.
  Cu implicare şi viziune am reuşit să dăm o formă dionisiacă: butoiul de vin de la recepţie, lădiţele din lemn, decorul şevaletului, sticlele de vin şi dopurile de plută, toate acestea întregind povestea lor.
  Din partea noastră: un mare mulţumesc!
  florarie focsani
  Madalina & Bogdan
  Povestea Mădălinei şi а lui Bogdan а început aşa: "Crează ce vrei tu, dar să fie cu "scaieți", "buline galbene" și multă iederă."
  Oameni frumoşi, cu un vibe #altfel şi spunem noi despre acest eveniment că se va povesti că a fost #altfel.
  Ne-am ocupat de partea de decor recepţie invitaţi, accesorii florale, aranjament prezidiu, aranjamente de masă şi partea oficială: buchetul miresei cu cireşe şi ,,scaieţi” (eryngium), al naşei cu bujori burgundy şi suavul lathyrus mov şi lumânările de cununie în ton cu buchetele.
  Iubim să ne ocupăm de partea florală а unui eveniment, cu atât mai mult atunci când mirii au încredere în noi.
  Jos pălăria şi un mare mulţumesc!
  florarie focsani
  Oana & Florin
  O poveste de iunie vintage, romantică, în culori pastelate. Cine nu iubeşte o ceremonie civilă în aer liber, o petrecere reuşită şi un cuplu care sclipeşte de bucurie în momentul în care spun: “DA” la un nou început împreună? Ne-am ocupat de partea de decor in aer liber pentru cununia civilă: aranjament arcadă, accesorii florale scaune, elemente decor, buchet cununie şi am continuat cu decorul sălii, unde am ales ca suport pentru aranjamentele florale de masă: cercul -care reprezintă unitatea-; decorarea prezidiului, accesorii florale sală, decor şevalet. Putem spune despre Oana şi Florin că au avut o nuntă cu un şarm uşor vintange, desprinsă parcă dintr-un basm romantic, redat prin nuanţele de auriu, florile pastelate, şi sunetul uşor timid al harpei. Le dorim o viaţă de cuplu minunată, cu clipe de poveste până la adânci bătrâneţi!

Îți place cum lucrăm? Dacă vrei să afli mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi:

  0
   0
   Cos cumparaturi
   ×