Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

Condiții de retur

Conform OUG 34/2014, aveţi dreptul de а returna produsele comandate prin intermediul site-ului în decursul а 14 zile de la data livrării produselor sau serviciilor.

Acest lucru nu este posibil în cazul în care produsele sunt susceptibile а se deteriora rapid, în cazul produselor personalizate conform specificatiilor dvs. sau în cazul în care produsele vor fi ridicate personal de către dvs. de la sediul nostru.

Pentru returnarea produselor (care nu sunt perisabile, ori personalizate, ori ridicate personal de către dvs. de la sediul nostru), trebuie să informaţi Alt.Fel de Atelier cu privire la decizia dvs de returnare а produsului/lor printr-o declaraţie clară, furnizănd numele dvs. şi detaliile comenzii pe care doriţi să o anulaţi. Nu este necesară o justificare а deciziei dvs. de retur.

Decizia de retur se transmite prin email în termen de 14 zile de la data livrării. Produsele trebuiesc returnate in termen de 14 zile de la data comunicării deciziei dvs., costul trasnportului fiind suportat de către dvs. Alt.Fel de Atelier returnează suma integrală a comenzii dvs., dacă sunt respectaţi toţi paşii enumeraţi mai sus, în timp de 14 zile calendaristice de la data comunicării deciziei dvs. de retur.

Rambursarea se va face prin intermediul aceleiaşi modalităţi de plată folosită de dvs. pentru achziţia iniţială.

0
    0
    Cos cumparaturi
    ×