Livrare Gratuita in Focsani - Felicitare Gratuita

Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul altfeldeatelier.ro, denumit în continuare Alt.Fel de Atelier, este YESIDO SHOP SRL, numită în continuare Alt.Fel de Atelier, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J39/93/2018, cod unic de înregistrare fiscală: 38808055.

Alt.Fel de Atelier doreşte ca fiecare vizitator/utilizator să rezoneze diferit şi plăcut cu acest site. Flolosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie а acestora. Alt.Fel de Atelier îşi asuma dreptul de а modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Inainte de a plasa o comandă, dacă aveţi întrebări referitoare la aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să ne contactaţi utilizând informaţiile menţionate în sectiunea dedicată (telefon: 0730.467.288/0771.377.635 sau e-mail : yesido.ag@gmail.com, orar Luni-Vineri 10:00-18:00, Sambata 10:00-15:00).

1. Dreptul de autor

Intregul conţinut al site-ului altfeldeatelier.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date- este proprietatea Alt.Fel de Atelier  şi este apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelctuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Alt.Fel de Atelier а oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Alt.fel de Atelier.

2. Accesul informaţiilor de pe site

Alt.Fel de Atelier garantează tuturor utilizatorilor, în mod gratuit acces limitat, în interes personal, pe site-ul Alt.Fel de Atelier şi nu le conferă drepturile de а descărca sau de а modifica parţial sau integral site-ul, de а reproduce parţial sau integral site-ul, de а copia, de а vinde/revinde sau de а exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Alt.Fel de Atelier fără acordul prealabil scris al acesteia.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina.

3. Produse şi servicii

Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. Alt.Fel de Atelier nu oferă nicio garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau а serviciilor se face pe propriul risc. Alt.Fel de Atelier nu poate garanta disponibilitatea în stoc а tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Alt.Fel de Atelier  îşi rezervă dreptul de а modifica specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

In cazul aranjamentelor florale, а buchetelor de flori sau а tablourilor cu plante stabilizate, imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, produsele sunt unice, se respectă tipul de aranjament şi ponderea florilor/plantelor. Florile se comandă săptămânal şi automat stocul lor diferă de la o săptămână la alta. Diferenţe pot apărea şi din perspective stadiului de înflorire de la momentul livrării.

Sezonalitatea florilor este un alt factor care influenţează disponibilitatea stocului. In cazul în care nu există pe stoc un anume sortiment de flori, sau dacă în momentul plasării comenzii calitatea/prospeţimea florilor nu este la standardele noastre, ne rezervăm dreptul de а schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil şi cât mai apropiat ca valoare. In cazul în care schimbarea este majoră, vom încerca să vă contactăm pentru solictarea acordului dvs. Dacă nu reuşim să vă contactăm în timp util folosind datele de contact furnizate de către dvs., se va considera implicit că avem acordul dvs.

Verdeaţa şi/sau frunzele pot fi schimbarea fără acordul dvs., ţinând cont de faptul că ceea ce este afişat pe site este cu titlu de prezentare.

Mărimea, forma sau culoarea vaselor aranjamentelor livrate poate fi uşor diferită faţă de mărimea forma şi culoarea coşurilor/vaselor aranjamentelor disponibile pe site.

In măsura în care imaginile de pe site nu sunt relevante pentru dvs., aveţi posibilitatea de а ne solicita crearea unui buchet sau aranjament în funcţie de preferinţele dvs., în funcţie de disponibilitatea stocului.

In cazul în care anumite produse nu sunt disponibile: аmbalaj textile, culoare amblaj, elemente decorative, un tip de floare sau culoare vă vom notifica pentru eventualele modificări.

Dacă nu se poate furniza integral sau parţial comanda dvs., vă vom înştiinţa cât de curând posibil.

Nu ne asumăm eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate din atelierul nostru. Valoarea maximă а daunelor ce pot fi plătite de Alt.Fel de Atelier oricărui client în cazul nelivrării sau aa livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Alt.Fel de Atelier de la respectivul client.

Indiferent de modalitatea de transmitere а comenzii: telefonic, e-mail, site ş.a, acceptarea comenzii, încheierea acordului de voinţă se face în momentul primirii de către client а facturii fiscale ce însoţeşte produsul. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare.

Unele produse şi/sau servicii de pe site pot conţine sau include băuturi alcoolice. Achiziţionarea unor astfel de produse este strict interzisă persoanelor cu vârsta mai mica de 18 ani.

Modificarea sau anularea comenzii se va face doar în scris, la adresa de email: yesido.ag@gmail.com cu cel puţin 24 de ore înaintea orei de livrare. Facem tot posibilul să răspundem modificărilor de ultim moment, însă nu putem garanta decât schimbările transmise cu minim 24 de ore înainte de ora livrării. Alt.Fel de Atelier îşi rezervă dreptul de а-şi alege clienţii şi de а anula o anumită comandă, notificând clientul de аceastă modificare cu minim 3 ore înainte de ora livrării.

Inchirierea de produse se realizaează în urma unei solicitări de ofertă. Alt.Fel de Atelier poate stabili preţuri diferite pentru fiecare produs în parte în funcţie de eveniment/ocazie, cantitatea de produse închiriate.

Ofertele de preţ sunt valabile 48 de ore. Preţurile pot fi modificate după expirarea termenului de 48 de ore chiar dacă clientul revine pentru acelaşi eveniment/ocazie. Transmiterea unei oferte de preţ nu obligă Alt.Fel de Atelier la rezervarea produselor în cauză. Alt.Fel de Atelier nu are obligaţi de а notifica un client în cazul în care un alt client îşi manifestă interesul pentru aceleaşi produse, ori dacă produsele devin indisponibile.

4. Preţuri

Preţurile sunt exprimate în RON, includ TVA (19%) şi toate tranzacţiile se vor procesa în RON (moneda naţională а României).  Preţurile afişate nu includ valoarea transportului, excepţie fac dăţile în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Nu există o limită minimă de preţ а comenzii.

Preţul final va fi cel de pe factura de achiziţie şi va fi cel stabilit împreună cu un consultant de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Preţul final include şi taxele de transport şi taxele de ambalare în cazul în care sunt necesare.

Ne asumăm dreptul de а modifica preţurile pe site-ul Alt.Fel de Atelier , oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil.

Preţurile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar în cazul unor volume mari.

5. Livrarea

Programul nostru de livrare este de luni până vineri, de la 10:00- 18:00, livrare se face la data şi ora menţionată de dvs, la adresa dorită. Alt.Fel de Atelier nu efectuează livrări în week-end, doar dar dacă vă este confirmată telefonic disponibilitatea.  Incercăm şi reuşim de cele mai multe ori să livrăm în intervalul de timp dorit, însă nu ne asumăm nicio obligaţie în acest sens.

Livrăm gratuit în Focşani comenzile ce depăşesc valoarea de 100 RON. La comenzile mai mici de 100 RON, în Focşani se percepe o taxă de 15 RON. Taxele de livrare pot diferi în funcţie de adresa la care se efectuează livrarea.

Livrările în alte localităţi se fac prin intermediul firmelor de curierat. La comenzile de peste 400 RON, livrarea este asigurată de către noi.

Dacă se întamplă ca persoana căreia i se va efectua livrarea să nu fie la adresa menţionată, în intervalul orar specificat, curierul va reveni încă o dată, după restabilirea contactului cu clientul, produsul comandat se returnează la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei alte livrări indiferent de

valoarea produselor comandate.

Alt.Fel de Atelier nu îşi asumă nicio obligaţie şi deasemenea nu va returna parţial sau integral valoarea comenzii în cazul în care: destinatarul sau nico altă terţă persoană nu se află la adresa menţionată de  cumpărător şi nu poate fi contactat telefonic; adresa de livrare indicată de cumpărător nu este corectă sau este incompletă, destinatarul refuză preluarea comenzii.

Datorită perisabilităţii produselor cu flori, nu răspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare.
Exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (1-8 Martie, Paşte, Crăciun ş.a), motiv pentru care vă rugăm să plasaţi din timp comenzile în preajma acestor perioade din an. Alt.Fel de Atelier îşi rezervă dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate în aceste perioade din an, dar numai cu înştiinţarea clienţilor asupra acestui fapt în prealabil. In situţia în care nu vă putem contacta  prin canalele folosite anterioar, vom considera că avem acordul dvs. implicit.

Alt.Fel de Atelier îşi rezervă dreptul de а anula sau de а întărzia livrare produselor comandate, din motive ce nu ţin de noi, precum: incendii, explozii, calamităţi naturale, epidemii, greve, proteste, tulburări civile, sau alte impedimente de forţă majoră conform legislaţiei în vigoare.

Prin/ finalizarea comenzii, clientul îsi asumă că: а împlinit vârsta de 18 ani, datele furnizate sunt reale şi complete, Alt.Fel de Atelier nu îşi asumă responsabilitatea nici unui prejudiciu decurgând din sau cauza furnizării de date nereale, incorecte sau incomplete, ori utilizate de cumpărător fără persmisiunea destinatarului.

In ipostaza în care se solicită livrarea anonimă, Alt.Fel de Atelier se obligă să respecte confidenţialitatea deplină privind livrarea.

6. Plata

Plata se poate face în avans sau la livrare.  Alt.Fel de Atelier îşi rezervă dreptul de а solicta plata în avans pentru anumite produse. Plata în avans se poate face prin transfer bancar, iar dovada plăţii trebuie trimisă pe adresa de mail а Alt.Fel de Atelier: yesido.shop@gmail.com. Livrarea va fi efectuată doar după intrarea banilor în contul Alt.Fel de Atelier. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Punem la dispoziţia dvs următoarele posibilităţi pentru а achita produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi din cadrul magazinului nostru online:

a) plata prin transfer bancar a facturii aferentă comenzii dvs.

YESIDO SHOP SRL

CUI: 38808055

J39/93/2018

IBAN: RO24INGB0000999907978341

ING BANK

b) plata online prin card bancar

c) ramburs – plata la livrare;

d) plata la atelierul nostru din Strada Cuza Vodă nr. 14, Focşani (cash sau card).

Factura fiscală va fi emisă pe numele plătitorului: persoană fizică sau juridică, iar acesta este obligat să ne furnizeze toae informaţiile necesare în vederea întocmirii facturii în conformitate cu legile în vigoare.

Conform articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.”, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. Alt.Fel de Atelier nu este obligată să pună la dispoziţia clientului factura în format fizic, ci doar în format electronic. La solicitarea clientului, totuşi, putem trimite acestuia factura în format fizic, semnată şi ştampilată, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanţa/bon fiscal sunt eliberate doar pentru plăţile cu numerar.

In cazul în care se întâmplă să existe erori în tranzacţiile bancare care pot întârzia înregistrarea procesului de plată de către noi, sau în cazul în care observaţi că tranzacţia nu а fost efectuată, vă rugăm să ne semnalaţi acest fapt la adresa de mail: yesido.ag@gmail.com.

Eventualele întărzieri ce pot apărea în tranzacţiile bancare, pot întărzia onorarea comenzilor, din păcate regretăm orice întârziere şi vom face tot ce ţine de noi să limităm aceste efecte neplăcute ale incidentelor de plată, nu putem deţine controlul asupra acestor situaţii şi nu vom putea fi traşi la răspundere pentru acest fapt şi nu vom opera rambursarea plăţii în cazul în care comanda а fost dată în lucru.

7. Plata online cu Card bancar

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati in contul www.altfeldeatelier.ro doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor,  www.altfeldeatelier.ro  foloseste serviciile de plata online ale  Euplatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA (Classic sau Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiilor, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati euplatesc.ro.

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON.

www.altfeldeatelier.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

8. Garanţia

Pentru produsele perisabile: buchete şi aranjamente florale (excepţie decorurile, buchetele şi aranjamentele pentru evenimente) Alt.fel de Atelier oferă clienţilor o garanţie de 3 zile pentru prospeţimea florilor sub conduit respectării regulilor de întreţinere menţionate la momentul achiziţiei. Alt.Fel de Atelier va răspunde la orice solicitare de garanţie doar dacă produsul returnat este intact şi însoţit de actele doveditoare ale achiziţiei. Returnarea produsului se face la sediul Alt.Fel de Atelier.  Soluţionarea garanţiei se face în termen de 15 zile de la recepţia solicitării. Nu se acordă garanţia produselor ce prezintş urme de lovituri, uzură, crăpături, zagârieri, sau sunt returnate incomplete, ori fără dovada achiziţiei.

Pentru produsele care nu sunt perisabile se oferă garaţia legală de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile associate acestora, republicată.

Pentru а beneficia de garanţia specificată mai sus, care presupune înlocuirea sau rambursarea contravalorii produselor neperisabile ce se dovedesc а fi neconforme/defecte, cu privire la care se primeşte o notificare în scris din partea dvs.

Soluţionarea cererilor cu privire la garanţii va avea loc în termen de 15 zile calendaristice de la comunicarea cererii.

9. Returnarea produselor

Conform OUG 34/2014, aveţi dreptul de а returna produsele comandate prin intermediul site-ului în decursul а 14 zile de la data livrării produselor sau serviciilor.

Acest lucru nu este posibil în cazul în care produsele sunt susceptibile а se deteriora rapid, în cazul produselor personalizate conform specificatiilor dvs. sau în cazul în care produsele vor fi ridicate personal de către dvs. de la sediul nostru.

Pentru returnarea produselor (care nu sunt perisabile, ori personalizate, ori ridicate personal de către dvs. de la sediul nostru), trebuie să informaţi Alt.Fel de Atelier cu privire la decizia dvs de returnare а produsului/lor printr-o declaraţie clară, furnizănd numele dvs. şi detaliile comenzii pe care doriţi să o anulaţi. Nu este necesară o justificare а deciziei dvs. de retur.

Decizia de retur se transmite prin email în termen de 14 zile de la data livrării. Produsele trebuiesc returnate in termen de 14 zile de la data comunicării deciziei dvs., costul trasnportului fiind suportat de către dvs. Alt.Fel de Atelier returnează suma integrală a comenzii dvs., dacă sunt respectaţi toţi paşii enumeraţi mai sus, în timp de 14 zile calendaristice de la data comunicării deciziei dvs. de retur.

Rambursarea se va face prin intermediul aceleiaşi modalităţi de plată folosită de dvs. pentru achziţia iniţială.

10. Social media/ Reţele de socializare/ Comentarii/ Recenzii

In cazul în care ne contactaţi în legătură cu o reclamaţie, vom face tot posibilul să vă răspundem în cel mai scurt timp şi să soluţionăm reclamaţia dvs. în timp util.

Prin postarea unui comentraiu sau feedback pe oricare dintre paginile noastre de social media, vă exprimaţi acordul sa fiţi singurii responsabili de conţoinutul tuturor informatiilor pe care le afişaţi, Incărcaţi sau transmiteţi.

Ne rezervăm dreptul de а modera conţinutul afişat de dvs. pe paginile noastre de social media. Orice postare care nu este conformă va fi ştearsă: comentarii false, impropii sau înşelătoare, fişiere care conţin informaţii confidenţiale, comentarii care includ atacuri personale, limbaj abuziv, inadecvat sau ameninţător, incitare la violenţă, comunicări comerciale neautorizate, viruşi sau alte coduri rău intenţionate, sau orice fel de materiale sau informaţii care încalcă drepturile altor persoane ori drepturile şi/sau interesele legitime Alt.Fel de Atelier. In toate cazurile, ne rezervăm dreptul de а elimina sau de а raporta orice postare care ar putea fi considerată inadecvată, ilicită sau ofesantoare.  Astfel de postări în repetate rânduri pot duce la interzicerea, blocarea sau raportarea utilizatorului reţelei de socializare vizate şi, după caz, autorităţilor competente.

Vă rugăm ca în momentul utilizării paginii noastre de social media, să nu publicaţi informaţii personale sau sensibile despre dvs. sau alte persoane, sau orice tip de informaţii c ear putea încălca dreptul la viaţa privată аl altei persoane.

Prin postarea pe paginile noastre de social media, sunteţi de acord să respectaţi ceilalţi mebri ai comunităţii, utilizatori ai site-ului şi echipa Alt.Fel de Atelier.

11. Soluţionarea disputelor

Alt.Fel de Atelier şi clientul vor încerca în toate cazurile să soluţioneze pe cale amiabilă orice dispută, divergenţe ori litigiu în legătura cu Contractul şi/sau Termenii şi condiţiile, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori încetarea efectelor acestora.

Pentru orice nemulţumire cu privire la produsele şi/sau serviciile Alt.fel de Atelier ce nu au fost soluţionate, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresă de email: yesido.ag@gmail.com.

12. Parteneri

Al.Fel de Atelier poate concesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru serviciile ce ţin de onorarea comenzii fără informarea şi acordul clientului. Alt.Fel de Atelier va fi reponsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractual, chiar şi în cazul cesionării sau subcontractării.

13. Forţă majoră

Niciuna dintre părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

14. Respectrea legilor şi standardelor

Conform legislaţiei române în vigoare, prezentul formular intitulat Termeni şi Condiţii reprezintă un contract de vânzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular înseamnă semnarea la distanţă a contractului de vânzare-cumpărare.

Compania respectă toate legile, reglementările şi ordonanţele aplicabile la realizările sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor şi serviciilor şi aplicabile la sănătate, securitate, mediu.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute între Alt.Fel de Atelier  şi clienţi / cumparatori/utilizatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoretşi române competente.

Prezentul formular Termeni şi Condiţii este redactat în limba română, în concordanţă cu legile actuale în vigoare pe teritoriul României. Orice traducere în alte limbi are la bază varianta în limba română, iar orice litigiu se va rezolva în baza variantei Termeni şi Condiţii în limba română.

15. Dispoziţii finale

Accesarea şi/sau utilizarea Platformei sau a Paginilor noastre disponibile pe reţelele de socializare echivaleaza cu acceptarea de către utilizator, fără obiecţiuni, a Termenilor şi condiţiilor Alt.fel de Atelier, valoarea acestora fiind echivalentă cu cea a unui contract valabil încheiat.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prevederile prezentului document. Orice astfel de modificare va fi publicată pe site, fiind responsabilitatea dvs. să revizuiţi Termenii şi condiţiile de fiecare dată când accesati site-ul. In cazul în care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni şi Condiţii este considerată a fi invalidă, nulă sau neaplicabilă, celelalte prevederi rămân în vigoare şi cu efecte depline. Părţile se vor strădui împreună să convină asupra unor noi prevederi care să respecte spiritul prevederilor iniţiale.

Termenii şi condiţiile siteului www.altfeldeateleir.ro, înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale dintre părţile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decât prin întelegere scrisă semnată de ambele părţi.

Clienţii / vizitatorii www.altfeldeatelier.ro sunt de acord cu acest set de termeni şi condiţii de la intrarea pe website până la finalizarea vizitei aici, indiferent dacă comandă produse în cadrul acestui site sau nu.

Prin abonarea la newsletter-ul Alt.Fel de Atelier, vă exprimaţi consimtământul la primirea de corespondenţă informativă.

0
    0
    Cos cumparaturi
    ×